Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lampa UV


Guest rascanu victor

Recommended Posts

Guest rascanu victor

caut o schema pentru aprinderea unei lampi UV de 8 KW, 400V , poate are cineva sau imi poate spune unde as putea gasi. Multumesc.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sterilizare UV cu 8kW??? Hai bre!Daca vorbesti cumva de bec cu descarcare in vapori de xenon, ala se foloseste la cinematografe sau spectacole si se amorseaza fie cu un montaj similar amorsarii becurilor cu sodiu sau halogenuri metalice (drosel + igniter) sau cu ajutorul unui balast electronic care pt 8kW e cat un aparat de sudura.

Link to comment
Guest rascanu victor

Domnilor vad ca va dati toti cu parerea la ce foloseste aceasta lampa, nu cred ca are asa mare importanta. Am vazut un echipament electric ce amorseaza si alimenteaza apoi in regim permanent o astfel de lampa si pot spune ca nu-i chiar asa simplu si nici usor( ma refer la greutate). Ca sa nu va mai framintati sa stiti ca este folosita pentru uscarea unor cerneluri la o banda in miscare intr-o instalatie de printare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines