Guest dmf1968 Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 salut. imi spune si mie cineva ce boxe trebuie la un rostov? de 4 sau de 8 ohmi si cati W scoate? Link to comment
Guest Reel2ReelMaster Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Cred ca ai gresit cu postarea! Rostovanul nu are ce cauta la Vintage (citeste bine, doar aparatele pe lampi) ci la Pubela Link to comment
zal Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Scoate mult mai mult, e echivalent la putere cu ampliful A350 (2x35W/8 Ohmi), norma ruseasc? de m?sur? nu era la fel de comercial? ca celelalte. Ar fi bune boxe de 8 Ohmi la orice putere peste 50W (merge mai rece). Se pot pune ?i de 4 Ohmi, dar singura problem? în acest caz e releul din protec?ie care e mic ptr curentul ce trebuie s?-i treac? prin contacte. Link to comment
dj_dexter1975 Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Etajul final din Rostov e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme ,dar,releul de protectie nu permite acest lucru,decupleaza dupa trecerea pragului de max.17w.Motivul?Rusii au facut ceva bun dar si mare astfel amplificatorul final din Rostov nu ar putea scoate distorsiuni nici sa vrei.Eu am anulat releul de protectie si faceam discoteca cu doua boxe unitra de 140w prin anii 90 cu acest monstru,dar nu avea nimic chiar de puneam si boxe pe 4 ohmi. Link to comment
remus68 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme,dar,releul de protectie nu permite ...merge, dar nu functioneaza... :cry: Link to comment
zal Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Habar n-am avut c? protec?ia aia din Rostov, care e gîndit? numai ptr tensiune continu? la ie?ire, era a?a de?teapt?. Link to comment
Recommended Posts