Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pentru rostov

Guest dmf1968

Recommended Posts

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zal

2

• miron1947

1

• remus68

1

• dj_dexter1975

1

Guest Reel2ReelMaster

Cred ca ai gresit cu postarea! Rostovanul nu are ce cauta la Vintage (citeste bine, doar aparatele pe lampi) ci la Pubela :ras:

Scoate mult mai mult, e echivalent la putere cu ampliful A350 (2x35W/8 Ohmi), norma ruseasc? de m?sur? nu era la fel de comercial? ca celelalte. Ar fi bune boxe de 8 Ohmi la orice putere peste 50W (merge mai rece). Se pot pune ?i de 4 Ohmi, dar singura problem? în acest caz e releul din protec?ie care e mic ptr curentul ce trebuie s?-i treac? prin contacte.

• 3 months later...

Etajul final din Rostov e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme :da ,dar,releul de protectie nu permite acest lucru,decupleaza dupa trecerea pragului de max.17w.Motivul?Rusii au facut ceva bun dar si mare :rade: astfel amplificatorul final din Rostov nu ar putea scoate distorsiuni nici sa vrei.Eu am anulat releul de protectie si faceam discoteca cu doua boxe unitra de 140w prin anii 90 cu acest monstru,dar nu avea nimic chiar de puneam si boxe pe 4 ohmi.