Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pentru rostov


Guest dmf1968

Recommended Posts

Guest dmf1968

salut. imi spune si mie cineva ce boxe trebuie la un rostov? de 4 sau de 8 ohmi si cati W scoate?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply
Guest Reel2ReelMaster

Cred ca ai gresit cu postarea! Rostovanul nu are ce cauta la Vintage (citeste bine, doar aparatele pe lampi) ci la Pubela :ras:

Link to comment
Share on other sites

Scoate mult mai mult, e echivalent la putere cu ampliful A350 (2x35W/8 Ohmi), norma ruseasc? de m?sur? nu era la fel de comercial? ca celelalte. Ar fi bune boxe de 8 Ohmi la orice putere peste 50W (merge mai rece). Se pot pune ?i de 4 Ohmi, dar singura problem? în acest caz e releul din protec?ie care e mic ptr curentul ce trebuie s?-i treac? prin contacte.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Etajul final din Rostov e capabil sa debiteze 40w/4ohmi fara probleme :da ,dar,releul de protectie nu permite acest lucru,decupleaza dupa trecerea pragului de max.17w.Motivul?Rusii au facut ceva bun dar si mare :rade: astfel amplificatorul final din Rostov nu ar putea scoate distorsiuni nici sa vrei.Eu am anulat releul de protectie si faceam discoteca cu doua boxe unitra de 140w prin anii 90 cu acest monstru,dar nu avea nimic chiar de puneam si boxe pe 4 ohmi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines