Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut...putin ajutor va rog


Recommended Posts

salut...am conectat o boxa cu 2 difuzoare de 4 Ohmi la un mp3 in speranta ca se va auzi destul de tare...dar se aude foarte incet si as vrea sa stiu daca se poate face un aplificator pentru semnalul scos din mp3 pentru boxa...va multumesc :multumesc :multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Fa un amplificator cu un CI gen: Tda 2005, Tda 1557, etc... gasesti schema in datasheetul integratului cautand pe google.Si pune un titlul sugestiv topicului, nu salut :bataie .Nu ar fi rau sa citesti si regulamentul forumului inainte de a mai posta.

Link to comment
Share on other sites

Si cum ai legat difuzoarele:serie sau paralel. :nebun: Inteleg ca esti cam paralel cu electronica......poata ma insel. :jytuiyu Dar daca nu ai alta statie ori cauti pe la vre-un atelier un final audio gata facut, ii adaptezi un transformator ,o punte si un condensator de filtraj, ori daca ai combina audio, cu mufe de auxiliar ia un cablu si ai rezolvat-o. Alta data vino cu mai multe detalii cand ceri ceva :nas:

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa te jignesc dar daca tu legi boxele direct la mp3-player clar esti paralel cu electronica, nu zic ca eu as fi mai breaz dar nici asa pozitiv ca tine nu sunt...On topic vezi Thread-ul meu o sa te ajute sa incepi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines