Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

NOKIA 7172 TOP


Recommended Posts

Buna ziua,domnilor,am nevoie de un sfat de la dumneavoastra in cea ce priveste un televizor NOKIA 7172 TOP cu sasiu EUROSTEREO 110/M la care trebuie sa fac niste setari in "service mode" ,sectiunea E/W si nu pot memora noile valori .Telecomanda existenta nu stiu daca este cea originala-nu stie nici clientul -se poate intra cu ea in meniul de lucru sau in SM .Chiar daca pe telecomanda semnificatiile tastelor sunt aproape sterse,am reusit sa acceseZ SM.Multumiri!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

nu am dump de memorie iar in cea ce priveste prezentarea telecomenzi , am facut cateva poze cu un webcam numai bun de aruncat-pozele au o rezolutie proasta-nu am avut altceva mai bun la indemana si pentru asta va cer scuze. O noapte buna tuturor !

Link to comment
Share on other sites

din nefericire ,pentru mine , televizorul este conceput cu sda 3526(memorie) ,iar programatorul pe care mi l-am construit functioneaza doar cu 24Cxx,24LCxx,24Wxx.Dar o sa vad cum o sa ma descurc, poate gasesc o schema de programator ce poate scrie-citi si o astfel de memorie Multumiri tuturor!

Link to comment
Share on other sites

salutari, nu am mai raspuns deoarece nu am gasit programator dar am rezolvat problema prin prelevarea unei memorii dintr-un sasiu identic si nu a mai fost nevoie de rescriere .Totul e ok, multumesc tuturor pentru ajutor si o seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines