aluneanu Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Buna ziua,domnilor,am nevoie de un sfat de la dumneavoastra in cea ce priveste un televizor NOKIA 7172 TOP cu sasiu EUROSTEREO 110/M la care trebuie sa fac niste setari in "service mode" ,sectiunea E/W si nu pot memora noile valori .Telecomanda existenta nu stiu daca este cea originala-nu stie nici clientul -se poate intra cu ea in meniul de lucru sau in SM .Chiar daca pe telecomanda semnificatiile tastelor sunt aproape sterse,am reusit sa acceseZ SM.Multumiri! Link to comment
tehtronics Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 fa o poza cu telecomanda;de obicei memorarea se face cu tasta rosie; Link to comment
megabit Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Ori cu M sau OK . Iesirea cu tasta Tv . Poate ar fi mai indicat un nou program pt. memorie . Link to comment
aluneanu Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 nu am dump de memorie iar in cea ce priveste prezentarea telecomenzi , am facut cateva poze cu un webcam numai bun de aruncat-pozele au o rezolutie proasta-nu am avut altceva mai bun la indemana si pentru asta va cer scuze. O noapte buna tuturor ! Link to comment
megabit Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Poate merge cu acest dump . Pentru siguranta , pune o memorie nuua .[attachment=0]NOKIA 7172 TOP.rar[/attachment] Link to comment
aluneanu Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 din nefericire ,pentru mine , televizorul este conceput cu sda 3526(memorie) ,iar programatorul pe care mi l-am construit functioneaza doar cu 24Cxx,24LCxx,24Wxx.Dar o sa vad cum o sa ma descurc, poate gasesc o schema de programator ce poate scrie-citi si o astfel de memorie Multumiri tuturor! Link to comment
aluneanu Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 salutari, nu am mai raspuns deoarece nu am gasit programator dar am rezolvat problema prin prelevarea unei memorii dintr-un sasiu identic si nu a mai fost nevoie de rescriere .Totul e ok, multumesc tuturor pentru ajutor si o seara buna! Link to comment
Recommended Posts