Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Truvision P2035 MTS

Recommended Posts

Salut.Am un tv Truvision P2035 MTS cu procesor ST 92195 C7B1-MIF,pe sasiu scrie 82 PT 90 SBD.Defectul la el este urmatorul:imagine zimtata, uneori desincronizata pe linii,in centrul ecranului apare timerul,tv-ul functioneaza 5 minute apoi intra in stand-by.A mai intilnit cineva acest defect?.Eu suspectez jungla STV 2246,sau procesorul,dar astept si alte pareri.

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Verificati tensiunea de 8v pe cei doi pini ai STV2248 si daca se incalzeste exagerat,este un motiv in plus sa suspectati jungla.Verificati si selectorul,am intalnit cazuri cand pe o anumita plaja de frecventa,semnalul era slab si normal ca atunci intra timerul de 5min. in functiune.

Pe un semnal video face la fel? daca face se elimina posibilitatea de a fi selectorul, daca nu mai face jungla sau doar un filtraj (mai probil filtraj daca doar zimta ,daca ajunge la desincronizari -probabil integratul)

• 3 years later...

am si eu un tv sasiu PT 90 cu aceleasi simtome adica:dupa 5 min de functionare desincrinizare lini si cadre imagine instabila cind am pus mina pe jungla stv 2248 h mi-am ars degetul adica se incalzea de ..numa numa .. suspectez jungla dar ma-i o fi ceva care a cauzat defectul sau un bletemat de traznet la pus pe burta cum a mai pus citeva tv prin preajmava multumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines