CRISTIANTV Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Salut.Am un tv Truvision P2035 MTS cu procesor ST 92195 C7B1-MIF,pe sasiu scrie 82 PT 90 SBD.Defectul la el este urmatorul:imagine zimtata, uneori desincronizata pe linii,in centrul ecranului apare timerul,tv-ul functioneaza 5 minute apoi intra in stand-by.A mai intilnit cineva acest defect?.Eu suspectez jungla STV 2246,sau procesorul,dar astept si alte pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristronic Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Verificati tensiunea de 8v pe cei doi pini ai STV2248 si daca se incalzeste exagerat,este un motiv in plus sa suspectati jungla.Verificati si selectorul,am intalnit cazuri cand pe o anumita plaja de frecventa,semnalul era slab si normal ca atunci intra timerul de 5min. in functiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naetv Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Pe un semnal video face la fel? daca face se elimina posibilitatea de a fi selectorul, daca nu mai face jungla sau doar un filtraj (mai probil filtraj daca doar zimta ,daca ajunge la desincronizari -probabil integratul) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRISTIANTV Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 In menu service cum se intra la acest tv?.Ma gindesc si la posibilitatea alterarii unor setari ale reglajelor initiale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghita_cosma Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 In menu service cum se intra la acest tv?.Ma gindesc si la posibilitatea alterarii unor setari ale reglajelor initiale.Schimbati cuartul de langa procesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
palcu ion Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 schimba cond pe SCL si SDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehtronics Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 service menu, in "attach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sora Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 am si eu un tv sasiu PT 90 cu aceleasi simtome adica:dupa 5 min de functionare desincrinizare lini si cadre imagine instabila cind am pus mina pe jungla stv 2248 h mi-am ars degetul adica se incalzea de ..numa numa .. suspectez jungla dar ma-i o fi ceva care a cauzat defectul sau un bletemat de traznet la pus pe burta cum a mai pus citeva tv prin preajmava multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Daca alimentarea junglei este ok trebuie schimbata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sora Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 tensiunea de 5 v este ok 4 .97 stv 2246 h merge in loc de 2248 h tv este un orion sasiu pt 90 sunet mono Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Merge STV2246 in loc de 2248.Jungla se alimenteaza zu 8v nu cu 5V deci cauta inainte de schimbare si alimentarea asta sa fie ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sora Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 ok sa rezolvat a mers 2246 tensiunea de 8 v era ok adica 7.89 tv merge perfectmii de multumiri ptr ajutor accorrdat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.