Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control acces


iuli09

Recommended Posts

vreau sa fac un dispozitiv de control-acces cu yala electromagnetica si nu gasesc un releu de timp cu contact ND . Stie cineva unde pot gasi asa ceva ...eventual un link ? As prefera sa nu folosesc un automat de scara ci un releu care sa-mi permita sa modific usor perioada de temporizare si care nici sa nu-mi rupa buzunarele . Am gasit ceva ieftin si care ar fi foarte potrivit dar din pacate este cu contact NI ; varianta pe care o caut pare sa fi disparut de pe fata pamantului pentru ca n-am gasit nicaieri ce caut .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply
Guest darknight

si ial si schimbai releu din el si gata sau fa tu singur unu e usor daca plaja e pana in 10 minute poti sa il faci cu un darlington un condensator de 1000uf aprox si un potentiometru de50-100k e usor valorile sunt la plesneala tatonezi avand in veder ca mplificarea e in jur de 10000bafta PS NU DA SUTE PE PROSTI CAND CU 10 LEI NOI IL FACI SI MAI BEI SI O BERE PE LANGA :ras:

Link to comment
Share on other sites

multumesc mult pentru informatii dar...e o problema: eu ma pricep atat de bine incat sa pot schimba acel releu , de-asta as fi preferat sa gasesc unul gata facut pe care sa-l montez. Am facut un motaj cu un temporizator de scara si functioneaza dar temporizarea minima este de 30 de sec ; eu as fi vrut maxim 10-15 .PS : PS-ul tau este genial ...pacat ca nu pot sa-l aplic :)

Link to comment
Share on other sites

....Am facut un montaj cu un temporizator de scara si functioneaza dar temporizarea minima este de 30 de sec ; eu as fi vrut maxim 10-15 ....

P?i dac? ai realizat ce ai zis mai sus..prin schimbarea unei componente, rezisten?? sau condensator...(dac? ata?ai schema era mai bine) po?i modifica timpul. :jytuiyu
Link to comment
Share on other sites

Eu am realizat montajul folosind un temporizator de scara Gewiss care costa 100 si ceva de lei. Nu m-as aventura sa modific un astfel de dispozitiv pentru ca nu am cunostiintele necesare; in plus... nu cred ca nu exista pe piata un temporizator ND mai ieftin si mai potrivit pentru ce vreau eu sa fac. Problema e ca nu stiu unde sa-l caut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am realizat un montaj folosind un MINI TIMER PROGRAMABIL AD-044S7...dar am o problema : trebuie sa tin apasat intrerupatorul cateva secunde pentru a actiona releul . Nu exista un alt releu care sa actioneze instantaneu , fara a mai fi nevoie sa tin apasat intrerupatorul ????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines