geoky Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Buna ziua domnilor ! Am primit cadou acest multifunctional ,va rog daca are cineva drivere exact ptr el ,ce am gasit pe net este doar ptr "p6200" ,si nu poate comunica scanner-ul cu pc-ul .imi spune ca "epwizard.DLL not found".nu am mai lucrat niciodata cu asa ceva ,va rog daca doreste cineva sa ma ajute cu sfaturi ,poate am gresit undeva ...multumesc anticipat ! Link to comment
ghimpe-- Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 http://downloads.lexmark.com/perl/downl ... :0:462:0:0 Link to comment
geoky Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 multumesc "ghimpe" ,dar exact de aici am downloadat driver-ul care il am instalat ,si care este ptr "p6200"... Link to comment
ghimpe-- Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Pai ei acolo asa zic, ca este pentru P6250: Daca tot nu vrea cauta si descarca dll-urile lipsa si vezi daca il pacalesti. Link to comment
geoky Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 da asa este ,dar dupa descarcare si dezarhivare ,apare "p6200",si inca de la initierea incarcarii driverului imi apare ca nu gaseste "epwizard.DLL" in driver...si nu pot deschide aplicatia in care obiectul scanat sa imi apara in pc .aparatul imprima de pe pc,scaneaza si imprima direct fara vizionare pe desktop...acum imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect,dar este prima data cand lucrez cu un aparat din asta ,sa fie defect el nu cred ...va rog daca are cineva driver-ul original sa ma anunte ...please Link to comment
geoky Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 ok ,o sa incerc si asa ...ms fain ! sper sa ma descurc... Link to comment
ghimpe-- Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Vad ca in arhiva exista si un driver separat pentru scanner. Incercati cu o instalare manuala a acestuia, poate il pacaliti Link to comment
geoky Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 multumesc frumos pentru ajutor "ghimpe " , am reusit ,am instalat manual scanner-ul...dar a mers doar cu o conditie :dintre toate driverele ,cel de scan sa fie instalat primul... Link to comment
ghimpe-- Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ma bucur ca ai reusit. Scanare placuta Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ma bucur foarte mult, Prietene ca ati reusit cu multifunctionala Lexmark p6250. Link to comment
Recommended Posts