Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver multifunctional p6250

geoky

Recommended Posts

Buna ziua domnilor ! Am primit cadou acest multifunctional ,va rog daca are cineva drivere exact ptr el ,ce am gasit pe net este doar ptr "p6200" ,si nu poate comunica scanner-ul cu pc-ul .imi spune ca "epwizard.DLL not found".nu am mai lucrat niciodata cu asa ceva ,va rog daca doreste cineva sa ma ajute cu sfaturi ,poate am gresit undeva ...multumesc anticipat !

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• geoky

5

• ghimpe--

4

• FLORIN IORDACHE

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Pai ei acolo asa zic, ca este pentru P6250:

Posted Image

Daca tot nu vrea cauta si descarca dll-urile lipsa si vezi daca il pacalesti.

da asa este ,dar dupa descarcare si dezarhivare ,apare "p6200",si inca de la initierea incarcarii driverului imi apare ca nu gaseste "epwizard.DLL" in driver...si nu pot deschide aplicatia in care obiectul scanat sa imi apara in pc .aparatul imprima de pe pc,scaneaza si imprima direct fara vizionare pe desktop...acum imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect,dar este prima data cand lucrez cu un aparat din asta ,sa fie defect el nu cred ...va rog daca are cineva driver-ul original sa ma anunte ...please :jytuiyu

Vad ca in arhiva exista si un driver separat pentru scanner. Incercati cu o instalare manuala a acestuia, poate il pacaliti :da

multumesc frumos pentru ajutor "ghimpe " , am reusit ,am instalat manual scanner-ul...dar a mers doar cu o conditie :dintre toate driverele ,cel de scan sa fie instalat primul... :31