Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

gdwk 8/ 120

philips

Recommended Posts

sper ca am postat bine, daca nu da-tii un move, unde pot gasi driverele astea? gdwk 8ohmi, 120wpoze nu pot pune : "Imaginea trebuie s? fie de cel pu?in 0 pixeli l??ime, 0 pixeli în?l?ime ?i cel mult 800 pixeli l??ime ?i 600 pixeli în?l?ime. Imaginea trimis? are l??imea de 3264 pixeli ?i în?l?imea de 2448 pixeli.,,

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• philips

6

• BF37

3

• djlove

1

• anton

1

am achizitionat niste drivere. putere rms 100. max 200. 8 ohmi ,etc. dar se aud foarte slab. mai tare se aud gdwk. ce poate sa fie?? , in afara de faptul ca s-au gresit si in loc de 10 w au pus 100w? :limb:

daca sant chinezesti , e calar ca au sensibilitate mult mai mica.................Uite cauta ceva pe pagina asta , ar prebui sa gasesti ceva

http://www.partysound.ro/difuzoare-prof ... 94291d03b6

SAU

Daca nu mai vrei sa investesti in alte inalte , incearca sa schimbi rezistemta de vataj ,pt inalta , de pe filtru , cu una de vataj mai mic. Ar trebui sa-i dea ceva mai multa putere , ca sa suplineasca lipsa de sensibilitate a celor pe care le-ai cumparat :da

nu vezi ca sunt doua difuzoare dispuse coaxial,bas si inalte?! :ras: .cauta tot de la tonsil,ceva cu aceleasi caracteristici,cat despre diametru,nu cred ca nu poti decupa suplimentar in incinta pt montarea celor noi.succes!

Sa inteleg ca difurile din link-ul de mai sus :aut: , nu-ti plac................, pai altele mai eftine si bune nu vei gasi , decat peste 100ron...........