Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

spray contact

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu am folosit celebrul R-11 si pot spune ca am fost oarecum multumit. e adevart ca am folosit numai ciudatenii: unul de la PHILIPS dar nu avea un con distinctiv si altul KontaKt- nu mai stiu cum care mirosea rau a portocale :rade:la piesele "masive" (comutatoare,pastile de contact) WD40 e perfect ! :da

Eu am cumparat acum un an un M-33 si sunt foarte multumit de el, l-am folosit de fiecare data cu succes la potentiometre si comutatoare (la aparatura audio de obicei) sprayul asta chiar a salvat cateva aparate ce pareau a avea defecte grave.

pe dracu gasit ca transportul e 35 ron si spray ul 15 ron :speriat am renuntat la comanda ca nu am mai avut ce comanda de la firma respectiva ca sa merite transpunde gasesc spray R11 ???? (sau altceva ce ati folosit voi si stiti ca merge )M-33 cred ca este mai mult pt ungere

si eu am crezut initial ca M-33 este mai mult pentru ungere dar sub capac avea un prospect in care se spunea de curatarea comutatoarelor si potentiometrelor.totusi si-a facut treaba, daca gasesti in vreun magazin fizic merita sa-l iei ca nu e mai mult de 15lei.

R10-luat de la Dioda acum cca 1 an si ma impac f bine,unde nu face asta treaba nimic altceva nu a ajutat,

curata si unge,la potentiometri face minuni si are remanenta(nu trebuie dat in fiecare zi :rade: )

Posted Image

http://i41.tinypic.com/x56xiv.jpg -am putea ruga pe cineva care a stat in Italia oarece vreme sa ne traduca,

e tradus ca de obicei in toate limbile pamantului,mai putin romana :rade:desi,ce e important de retinut

se intelege...

eu mai foloseam G-22 de la tata de la servici. Am salvat butoanele pt geamuri de la o Skoda, am curatat telefonul si pe unde pare ca scartaie treaba; pe pontetiometre nu l-am incercat personal. Stiu ca il folosesc cei de la GSM si la tata la servici, adica la PRAM si TM.

Lexite extra este agent de curatare si degresare foarte bun dar lasa suprafata uscata.Pentru lubrefiere,este foarte bun NC 123 (tot produs CHEMSEARCH)-lasa o pelicula continua si persistenta.off topic:sa ne convinga ce produse bune are,un voiajor Chemsearch a luat o sticla de plastic cu apa,un motor cu colector -de risnita Electroarges-pe care l-a inpregnat cu nc123 sdi l-a introdus functionind in apa.A mers 10-15 minute fara probleme,chiar au disparut scinteile de la perii.Sunt agenti voiajori care colinda cred toate societatile sa-si vinda produsele.Daca va intereseaza,intreb ce agenti aveti in zona si cer nr. de telefon.Dezavantaj:vind produse la un anumit ambalaj-nr.bucati.De obicei eu cumpar 4+4+4 (12 buc-o cutie NC 123,Lexite extra si agent de deblocareYield)