Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

A disparut butonul de stand by

Badman

Recommended Posts

• Administratori

Deci mi-a disparut butonul de stand by, au ramas doar butoanele de restart si shut down :(de fapt este acolo dar nu mai poate fi accesat, am cautat tot netul dar nu am gasit nimic care sa il aduca inapoi, nu l-am folosit niciodata dar ma enerveaza ca sa ascuns asa din senin :bataie

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply
  • Administratori

Am patit si eu asta acum cativa ani..dar nu imi aduc aminte cum am rezolvat, in device manager apare ceva cu probleme? "x" sau "!" ?

nu apare nimic cu nimic, doar au disparut si din power management si de pe tot locul

• Administratori

eu ce incerc sa zic aici ?NU esista nici hibernate in control panel si nici stand by NICAIERI !!! au disparut pur si simplu acele optiuni. Au disparut din senin fara ca cineva sa umble la nimic, in bios este totul OK

Variante:

1) deschide un command prompt (cmd) si da-i powercfg /hibernate on

2) click dreapta pe desktop Display Properties -> ScreenSaver -> Power -> Hibernate, pune-i bifa la Enable hibernation

3) daca variantele de mai sus nu functioneaza, joci mai dur:

http://support.microsoft.com/kb/893056

La mine a mers prima varianta, dar cu windows-u nu stii niciodata :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines