Guest iuly200 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 salut , am un sistem 5.1 microlab m-400. mi se aud doar boxele din fata bine . centru si cele din spate se aud foarte incet si neclar. mi-am cumparat placa de sunet creative audigy 7.1 , pentru ca am crezut ca din cauza aceasta nu merge 5.1 , la fel face si cu placa noua.boxele sunt conectate la pc in felul urm: un cablu jack pleaca din subwoofer trece prin telecomanda si intra in placa de sunet. ma poate ajuta cineva ? am fost la firma de unde leam cumparat si tot asa se auzeau si cele de acolo. care este probleme ? Link to comment
djlove Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Daca asa se auzeau si cele din magazin, inseamna ca asa au fost proiectate ele, au un amplificator foarte slab probabil. Asa sunt chinezariile astea, astia nu stiu cum sa mai pacaleasca lumea ca sa mai scoata ceva bani . Ia pune si niste poze atat cu interiorul amplificatorului cat si al boxelor, sa vedem ce pocnitori sunt pe acolo. Link to comment
Guest iuly200 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 m-am gadit ca poate e ceva din placa de sunet Link to comment
djlove Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Ai spus ca se conecteaza printr-un singur jack la placa de sunet, si 2 dintre boxe se aud ok. Ai mai spus ca si sistemul din magazin tot asa se aude. E clar ca placa de sunet nu are probleme, ci sistemul asa e conceput. Link to comment
DJ_Speedy Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Sistemul audio se leaga la calculator printr-un singur cablu stereo? Sistemul are optiune de AC3? Ai cum sa faci niste poze sa putem sa ne facem o idee ce ai facut tu pe acolo? Personal, detin un sistem Microlab FC320 (2.1) si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Link to comment
Guest iuly200 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 uitati si o poza http://rapidshare.com/files/225495394/DSC00579.JPG.html Link to comment
DJ_Speedy Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Mai pune 2 poze reale cu ce ti-am incadrat in rosu. Cand faci poza la spatele subwooferului, scoate toate cablurile si fa in asa fel incat sa se poata intelege ce scrie pe el, la fel si la telecomanda (macro, daca e nevoie). Link to comment
papyreloaded Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Nu ar trebui sa fie 3 cabluri pentru 5.1? 1 singur cablu inseamna stereo , adica doar front si ar mai trebui inca 2 cabluri unul pentru rear si altul pentru center si subwoofer.Asa ar trebui sa aiba un sistem 5.1 dar vad ca asta nu are Link to comment
DJ_Speedy Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Multe sisteme low budget "emuleaza" un 5.1 din stereo. Nu are nici o treaba cu efectul oferit de un sistem surround, dar "se aude din 5 parti" . M-am tot uitat pe net cautand informatii despre sistem si nu am mai gasit pe nimeni cu o problema ca a ta (si nici cu altele, ce-i drept)...ceea ce ma duce cu gandul ca nu e un sistem foarte cautat. In alta ordine de idei, sistemul a fost scos de Microlab inainte de a incepe colaborarea cu Perer Laresen si cam tind sa ii dau dreptate lui "djlove" - "Asa sunt chinezariile astea, astia nu stiu cum sa mai pacaleasca lumea ca sa mai scoata ceva bani". Link to comment
Guest iuly200 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 hai sa va spun cum e. in placa de sunet , vede doar stanga fata si dreapta fata , deci daca inchid volumu la center si spate si subwoofer , tot la fel se aude. din placa de sunet nu le vede , dar se aud putin. am schimbat jack din spate pe alte mufe , si mi sa auzit pe rand , center si cele din spate.deci pentru a merge 5.1 ar trebui conectat cu 3 mufe jack. dar nu vad cum pentru ca mie mia dat doar jack asta. Link to comment
Guest iuly200 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 si poze: http://rapidshare.com/files/227205718/DSC00596.JPG.html http://rapidshare.com/files/227206550/DSC00594.JPG.html Link to comment
DJ_Speedy Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Si poza de la telecomanda ce-ai facut cu ea? Ai pierdut-o? Nu inteleg ce vrei sa spui prin "in placa de sunet , vede doar stanga fata si dreapta fata , deci daca inchid volumu la center si spate si subwoofer , tot la fel se aude. din placa de sunet nu le vede , dar se aud putin." - am inteles ca ai volum separat pe fiecare canal, dar la chestia ingrosata nu imi pica fisa. Inca o treaba...degeaba ai tu placa de sunet surround, pentru ca sistemul tau nu stie decat stereo (d-asta ai doar un jack stereo). L-ai pus pe vre-un mp3 player pana acum? Tot asa se aude? Telecomanda aia inafara de potentiometru de volum, mai are si altceva pe ea? Link to comment
Guest iuly200 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 numai are nimic pe telecomanda , deci in placa de sunet am volum pentru fiecare salelit. si eu daca inchid volumu la boxele din fata , nu se mai aude nimic Link to comment
djlove Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Normal, pentru ca sistemul tau e stereo, semnalul se ia de la 2 canale si apoi il splituieste si la celelate. Link to comment
DJ_Speedy Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 N-ai zis daca l-ai pus pe un MP3 player. Incearca asta si daca nu vrea nici asa, pune placa de sunet sa dea stereo (2/2.1), nu surround. Si jackul il conectezi la mufa verde de pe placa de sunet. Daca nici asta nu merge, fara sa desfaci sistemul sa vedem ce are in el, alte idei nu mai am. Link to comment
Recommended Posts