palcu ion Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Are trafo linii cu pierderi,BSC25-N3604D =hr80344a modificat careva dintre dv cu altceva uzual? Link to comment
palcu ion Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 o schema pt tv sau macar pt traf? Link to comment
codrin Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 SHOV STV5121S este sigur un sasiu ST-V02 schema si service manualul se gasesc pe forum, trebuie numai sa le cauti. HR80344 se foloseste la acest STV5121S dar si pe sasiul de VESTEL /11AK46, deci poti sa faci comparatii ajutatoare. SUCCES! Link to comment
tv1 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 o schema pt tv sau macar pt traf? TV SHOV link Link to comment
palcu ion Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 s-a rezolvat:client grabit,trafo nedisponibil ,cel putin momentan,incercare de inlocuire cu 7666 fara succes,izolare cat se poate de buna cu plastic,schimbat tda 8174a si pana vor apare pe piata trafo linii bsc 25n3604d,...ar trebui sa tina,in rest...multumiri celor care m-au ajutat Link to comment
mercenarx Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 salutare ! am si eu pe masa un tv shov stv5121s cu urmatoarea manifestare : la alimentarea de la retea ,. se aprinde ledul de st-by , apoi se aude un mic zgomot ca un piuit slab din zona trafo linii si...pauza : nu mai se intampla nimic. schimbat dump si stv2248h fara nici un rezultat... banuiesc trafo linii (trafo trebuie sa-l comand deoarece nu-l am si problema este ca dureaza cateva zile pana aunge iar proprietarul este tipul grabit..) tensiunile sunt ok in secundar (conform cu schema); riplu nu exista pe nici o bara are cineva vreo idee? thx! Link to comment
Florin31 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Asteapta sa iti vina traful si eu am avut parte de defecte similare si cautam unde nu trebuia iar dupa ce am pus traful totul mergea struna, daca spui ca tensiunile din sursa sunt OK ar trebuii sa nu mai faci alte interventii pana nu ai traful cel pe care il comanzi deoarece mai mult ca sigur acesta este defectul. De obicei la trafuri zgomotele apar pe partea de inalta tensiune se incing si distrug izolatia si apare scurt intre anumite spire. Link to comment
dan cod Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Cu baza driver in aer cum se comporta?ramane sursa ok? Link to comment
mercenarx Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) aa ,da : daca strapez b-e la tranzistor final linii , apare semnal h out la stv2248h (15625); fara strap nu apare nimic---linie v444 (tranzistorul driver este ok, in colectorul lui semnalul apare amplificat) diodele din secundar trafi linii sunt ok cu cablu atasat , tv-ul are sonor ,schimba canale ,volum . Edited September 4, 2014 by mercenarx Link to comment
dan cod Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 BVul ar mai trebui verificat. Link to comment
Recommended Posts