Guest incepatorul2008 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Am achizitionat un sistem de alarma de la Paradox MG5050 compus din 3 PIRI, un contact de usa, o tastatura MG10LEDV, o sirena interioara cu 2 fire (rosu si negru) si o sirena exterioara PF 128 (SIGNAL). Rog pe cineva care poate avea rabdare cu mine sa ma sfatuiasca pas cu pas pentru a face instalarea si apoi programarea. Am ceva cunostinte de elecronica (limitate) insa nu am mai facut o astfel de instalare. Acum sunt la stadiul in care am instalat tastatura conform manualului. Pe zona tastaturii am legat si contactul magnetic de la usa. Am dat alimentare de 12 V la senzorii PIR din AUX + si AUX -. Fiecare pir este legat fara rezistenta (fara ATZ) la Z1, Z2,Z3. Intentionez sa folosesc single Zone Inputs si fara ATZ si fara conectarea tamper in pir . Am ajuns la faza legarii sirenelor de exterior si de interior. Cum le leg ? Este bine pentru cea interioara rosu la bell + si negru la bell - pentru exterioara 12V+ la aux +, -12V la AUX -, jumperul din sirena este pe pozitia - START1 de la sirena se leaga la BELL- din centrala Mai departe.... Am tras un cablu cu 10 fire la sirena. Ce mai leg si cum ? Va multumesc Link to comment
Recommended Posts