gusti Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Va rog sa ma ajutati cu un manual de utilizare si service pentru PANASONIC NV J30 (eventual un link). Tocmai am intrat in posesia unui astfel de aparat. Link to comment
Tavi Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 am doar schema la NV-J33 si manual service complet la NV-J27 , cele mai apropiate Link to comment
gusti Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Ma intereseaza mai mult in faza asta un manual de folosire (nu stiu sa-l programez). Evantual daca ai un manual pentru un Panasonic apropiat. Un manual de service am si eu pentru J35. am doar schema la NV-J33 si manual service complet la NV-J27 , cele mai apropiate Link to comment
Tavi Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 butoneaza acolo, ca sigur gasesti cum se programeaza :wink: e bine ca nu ai altfel de probleme Link to comment
gusti Posted April 27, 2005 Author Share Posted April 27, 2005 Am sa butonez, ma gandeam ca are totusi cineva un manual. Cutimpul stau rau de tot si seara nu mai am chef sa butonez. Dar asta e...... butoneaza acolo, ca sigur gasesti cum se programeaza :wink: e bine ca nu ai altfel de probleme Link to comment
Recommended Posts