Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SABA T56R50 sasiu FF136

codrin

Recommended Posts

mai are cineva schema acestui sasiu antic?daca o gaseste cineva prin arhiva, rog sa o posteze pe forum.prin zona rurala mai gasesti si surprize de tv-uri ,iar batranii insista sa-l repar.multumesc!

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tv1

4

• codrin

4

• FLORIN IORDACHE

3

• palcu ion

3

Salut sa stit ca o am eu schema dar imi trebuie adresa de e-mail a dumneavoastra ca sa ti-o trimit ,pt ca are 7 mb si nu merge pe elforum ok, astept adresa de e-mail. :da

Salut sa stit ca o am eu schema dar imi trebuie adresa de e-mail a dumneavoastra ca sa ti-o trimit ,pt ca are 7 mb si nu merge pe elforum ok, astept adresa de e-mail. :da

Si nu stii sa arhivezi cu Winrar in parti mai mici si sa le atasezi aici ?

Salut tv1 ba da stiu dar nu merge sa sa-l arhivez, pentru ca este schema cu totul si este in format pdf,si in format pdf il arhiveza foarte putin. :da

Salut tv1 ba da stiu dar nu merge sa sa-l arhivez, pentru ca este schema cu totul si este in format pdf,si in format pdf il arhiveza foarte putin. :da

N-ai priceput ce ti-am zis;citeste aici cum se arhiveaza in parti egale cu WinRar:

fisiere PDF ? link subiect

multumesc ptr bunavointa , dar nu este aceasta schema.sasiul aduce cu F10 . imi trebuie partea de alimentare, traful din sursa ce tensiuni scoate.

Este cu traf retea- sau este vorba de trafo chopper?Am gasit o schema cu traf retea scoasa de edit ELCO dar nu scrie ce sasiu este .Scot pe scaner sursa si daca este buna la ceva incercam si cu restul.

Saba T67R50 - FF134;Saba T56R50 - FF136;Saba T67R40 - FF146;Saba T8516R - FF147Saba T56R50_FF136 chassis_power supply.Calitatea nu e cea mai buna ...sorry

TV1,eu doresc doar sa ajut,nu sa copiez si sa dau mai departe,ce am trimis eu,daca te uiti cu atentie,nu e ce ai trimis si tu;de altfel cu mult timp inainte am specificat ca am ceva doc,dar trebuie scanat.trimit si restul si sper sa ajute Bafta