Marius84 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ok. Am sa caut pe la cineva din dezmembrari, poate are exact TDA8362B S7. Daca nu gasesc, care din cele trei de aici s-ar potrivi? http://www.mivarom.ro/catalog/advanced_ ... 964r24cn50 Link to comment
dan cod Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Al doilea e ok cu conditia sa nu fie pocnitoare. Link to comment
Marius84 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Am rugat pe cineva sa-mi ia un TDA8362B nou, si cand mi l-a adus, este TDA 8362A. Din ceea ce am mai citit, cele doua nu sunt echivalente, nu? Nu as vrea sa il pun degeaba, mai ales ca este si destul de greu de scos/replantat... Link to comment
Florinel TV Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 poti pune soclu si cred ca o sati fie mult mai usor Link to comment
Marius84 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 In seara aceasta am schimbat jungla TDA 8362B S7 cu TDA 8362B cu 3Y pe randul trei. Acum am imagine, exista sincronizare orizontala si verticala dar imaginea este cu rosu pronuntat si cursa inversa. Am inlocuit finalii de la rosu si verde inter ei, nicio schimbare. Am verificat tensiune in bazele finalilor video, rosu 8v, verde si albastru doar 4. Am trecut la verificarea prefinalilor si am gasit prefinalul pe rosu cu conductie inversa pe baza-emitor. Este vorba de un tranzistor A1266Y. Am vazut ca Y este factorul de amplificare. Nu stiu insa cu ce sa il inlocuiesc, ma puteti ajuta cu ceva echivalente?L.E. Am pus un BC 557B, acum functioneaza ok tv-ul. Multumesc pentru sprijin si indrumari! Link to comment
Recommended Posts