vasile eugen Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 am de vindut relee de timp marca moeller etr2-44,o bucata etr4-70-a, siteleructoare tot moeller cu doi poli de 16A/22V,sub pretul de piata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djlove Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Si daca tot vreti sa vindeti de ce nu ati postat la VANZARI? Era asa greu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasile eugen Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Si daca tot vreti sa vindeti de ce nu ati postat la VANZARI? Era asa greu? este primadata si nu stiu unde , am incercat si la "okazii.ro" dar nu am reusit, nu ma supar daca imi spuneti unde sa fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu57 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Si daca tot vreti sa vindeti de ce nu ati postat la VANZARI? Era asa greu? este primadata si nu stiu unde , am incercat si la "okazii.ro" dar nu am reusit, nu ma supar daca imi spuneti unde sa facUite aici...( ?i pentru viitor ) cred c? era recomandat s? le pui...la vânzare la : viewforum.php?f=59...?i la Subiect nou, deschideai unul nou cu a ta vânzare. Roag? un moderator...s?-?i mute postul...sau deschide eventual altul...totu?i ce vinzi fiind legat de automatiz?ri... s-ar putea s? ai ?anse ?i pe aici.Baft? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.