Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

socluri pt 6c33c si nu numai...


Bubu

Recommended Posts

I_mi place diametrul conductorului de bobinaj in primar si sectiunea miezului la felixx,si inductanta primarului la gabriele.Daca as avea socluri as face un PP cu un atac deosebit (si UL in catod) cu 6c33c, sa vedem poate gasesc pe undeva(socluri) ?.

Poti apela la cei de la MORSOUND&CO http://www.morsound.ro/tuburi.htm.Eu am cumparat de la ei tuburile 6C33, 6SL7, 6BL7(chiar daca nu exista in lista de pret am luat legatura cu omultulul si in cateva ore mia dat pretul) si deasemenea soclurile.
Link to comment
Share on other sites

Pai socluri in Romania gasesti la o firma din Cluj, http://www.audioalchemy.ro. Vezi la capitolul "amplificatoare, cutii, accesorii" Daca tot a fost acceptat ca a fost facut praf topicul de ce sa nu fie acceptata asta? E o sursa de socluri ieftine pentru orice utilizator.

In plus de asta, orice user trebuie sa-si poata cumpara piese pe Lei, din Romania, fara sa fie obligat sa caute in alte tari, evident daca preturile sunt competitive.

Link to comment
Share on other sites

Pai socluri in Romania gasesti la o firma din Cluj, http://www.audioalchemy.ro. Vezi la capitolul "amplificatoare, cutii, accesorii" Daca tot a fost acceptat ca a fost facut praf topicul de ce sa nu fie acceptata asta? E o sursa de socluri ieftine pentru orice utilizator.In plus de asta, orice user trebuie sa-si poata cumpara piese pe Lei, din Romania, fara sa fie obligat sa caute in alte tari, evident daca preturile sunt competitive.

Nu prea sunt preturi asa (ACCESIBILE!)romanesti(totul in euro e deja cu TVA?) DAR IMI PLAC ALEA CU PINI AURII :aplauze
Link to comment
Share on other sites

Toata lumea stie ca se gasesc mai ieftine in o gramada de magazine, dar daca am cumpatat 4 buc am iesit mai ieftin din cauza transportului.

CU SIGURANTA PT CANTITATI MICI E OK! totusi nu inteleg ce productie sunt alea cu pini aurii tare imi fac cu ochiul seamana cu yamamoto soundcraft .....sa fie din teflon ? :nas:
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines