Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

montaj cdplayer auto Panasonic


cburlea

Recommended Posts

Salut! :) Am o mica problema cu conectare unui radio cdplayer la sursa de curent... in momentul de fata este conectact direct la baterie; eu pot sa aprind aparatul chiar daca nu introduc cheile in contact... icon_toilet As dori sa il pun prin contact ca sa nu mai stau cu grija ca "vai de mine am uitat radio/cd pornit"... Modelul Radio CDPlayer-ului este CQ-RDP003N (am cautat in zadar manual de utilizare/instalare)Auto: Dacia Nova GT Bateria: 55Ah 12V Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Majoritatea Cd player-elor au 2 fire care se lega la plus, unul rosu si unul galben, este necesar sa legati doar firul galben prin contact, cel rosu ramanan legat la baterie prin intermediul unor fire de sectiune mare. Acum mai ramane problema se depistezi plusul care vine de la contact, majoritatea masinilor au deja fire aduse pentru acest scop, in caz contrar va trebui sa luati un aparat de masura si sa il cautati.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines