Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Platinium SKY2922_setari meniu service

Guest danciunelu

Recommended Posts

Guest danciunelu

cum si ce parametrii trebuie setati in meniul service la un platinium sky2922sasiu china 5N11-02procesor=S3P8849XZZ-AQB9/N304/samsungjungla=NN5198K/panasonicare imaginea marita pe orizontala

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nu-l mai " chinui" degeaba , ca nu-i din service .

du-l la un profesionist ! este defect, sigur, de E-W!!!!

cum apare un defect la un aparat tv, de vina este ... ceva din SERVICE MODE.

s-a impamantenit chestia asta cu serv.modul in asa hal incat ( hai sa ne reparam televizorul ,ca ce, noi nu stim sa umblam prin serv m.-), ma enerveaza.

au citit undeva ca asa se rezolva problema . GRESIT!!!!! :bataie

toata ziua, buna ziua de vina este ceva gresit in SERVICE MODE.

sa ma scuze cei din bransa pentru mica mea "iesire" dar nu se mai poate cu cei care vor sa

scuteasca niste bani , crezand ca sunt depanatori sau electronisti de "duminica". :aut:

Guest danciunelu

ai dreptate ,nu-l mai "chinui",nu-s nici de meserie electronist,dar depanatorul a zis ca din meniu se regleaza numai ca nu a stiut sa intre in meniu.Est -West-ul a zis ca-i OK.Tv are "o tona"mai bine il arunc decat sa-l mai duc la reparat.Am cerut si eu un sfat de profesionist.Scuze daca am deranjat. Mersi TV1

stiu sasiul dar si modelul , implicit dimensiunea aparatului ,caci am rezolvat cateva .

stiu ca are multe Kg dar trebuie sa-l duci la un depanator profesionist(altul nu mai aveti in localitate? cum sa nu stie sa intre in serv la acest sasiu?) si ti-l rezolva

sigur.

succes!