Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare/Tunare CD Player Philips CD830

Guest MarsX

Recommended Posts

Guest MarsX

Salut!Mi-am luat un CD Player Philips CD830, cu TDA 1451A si CDM 4/19. Imi place cum suna, dar vreau mai mult!Ce modificari i-as putea aduce? In primul rand, o sa-i schimb cablul de alimentare tip "veioza" cu unul serios+ferita. Dupa aia, o sa-i schimb decoupling caps din jurul DAC-ului cu unii WIMA MKS02 220N/63V... Ce mai pot face in continuare?Va multumesc pt orice sfat imi puteti da!Din pacate, nu am o schema a acestui player, dar am gasit una echivalenta a unui model anterior (CD630):

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Catalin C.

1

• zal

1

• djlove

1

• +_Florin_+

1

Top Posters In This Topic

Degeaba schimbi cablul de alimentare, dac? nu faci un filtru de re?ea serios. La fel nu are rost s? schimbi condensatorii de pe lîng? DAC.Prin surse po?i s? faci cîte ceva ?i la ie?ire s? schimbi LM833 cu altele mai bune (nu c? astea nu ar fi foarte bune), sau s? faci un buffer cu l?mpi la ie?ire. G?se?ti la sec?iunea ''Audio'' un subiect pe tema asta.

• 2 weeks later...
  • 3 years later...
Guest nikkon

am acelas model...l-am facut nos si am mai schimbat pe alocuri condensatori.urmaza stage 2...din tda1541a se poate scoate mai mult.

Sunt multe lucruri ce pot fi schimbate, incepand cu cei 14 condensatori si terminand cu dem reclock si etaj de conversie i/v cu componente discrete.Incearca sa faci totul cu pasi mici si asculta doar de urechile tale. Discutiile de pe forum sunt vorbe-n vant, majoritatea binevoitorilor care sar cu gura sunt din cei care cred ca ar trebui sa treci la mp3 si genius.