Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIFUZOARE


Guest bseriatrei

Recommended Posts

Guest bseriatrei

Salutare , am doua boxe de camera pe trei cai ,dimensiuni 30x40x65 la care as vrea sa le schimb difuzoarele de bass sa pun unele mai puternice,pretul max sa fie 150.RON /buc ,de mentionat difuzoarele sunt de 12''.Ce parere aveti despre difuzoarele ; BLUE TECH EW-1205 , MONACOR SP-300PA , P.AUDIO HP 12 T ,SAL SBX3040 , MAGNAT Xpress 12 , care credeti ca este mai bun ,de retinut amplificatorul este de 2x200 W. Sau eventual recomandati-mi voi alte marci de difuzoare de 12'' de 200 W la 150.RON . ??

Link to comment
Share on other sites

P Audio HP 12 sigur are 200W. Degeaba schimbi tu difuzorul de bas, ca se va auzi si mai prost decat incita cu difuzoarele ei, pentru care a fost calculata. Daca vrei ceva mai bun, fa alte boxe de la 0, intai cumperi difuzoarele( de evitat chinezesti, ca nu prea iese nimic cu ele, mai ales daca nu iti dau si paramentrii lor) si apoi calulezi incitele dupa specificatiile difuzoarelor si filtrele. Dar acum cu 150 ron nu vei reusi sa faci asa ceva, trebuie sa economisesti mult mai mult.Boxele le folosesti numai pentru auditii in camera?, daca daca ai avea nevoie de ceva mai Hi-fi. Ce amplificator ai? :rade:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines