Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablaj ma ajuta cineva

Guest newjomo

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alex mm

2

• Adrian_BBS

2

• Badman

1

• djlove

1

Ai nevoie decat de proiectare sau si de cablajul realizat "fizic", daca e a doua varianta atunci posteaza la sectiunea servicii.

• Administratori

este simplu, iei programul EAGLE sau altul si il faci, daca va face altul atunci nu mai invatati in veci nimic

Daca vrei ai si o alta varianta de cablaj :freaza: [attachment=0]ELIOT AMPL.pdf[/attachment] doua diode se monteaza pe finali cu pasta termoconductoare iar a treia sub cablaj in contact cu radiatorul . Numai bine alex mm :da

Tu totusi,ceri ajutor dar nu incerci sa faci macar cu creionul pe hartie cu patratele un cablaj cat de cat , are dreptate Vasile asa nu vei ajunge sa stapanesti ceva .....vreodata :bataie ai aici [attachment=0]ELIOT SP AMP.pdf[/attachment] un cablaj gata proiectat , macar sa-l faci practic .Sa-l vedem cum il realizezi , succes :da

• 3 weeks later...
Guest wolf_xavier

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un o problema? sunt cam incepator in domeniul amplifurilor :jytuiyu si am un cablaj pe care nu sunt trecute valorile pieselor , am schema de la amplificator si vreau sa stiu daca ma poate ajuta careva sa imi treaca valorile pe cablaj. va multumesc

le poti descoperii singur plecand de la valorile pe care le cunosti si in special de la tranzistori.....urmaresti cablajul cu schema si un creion si notezi componentele......eu asa fac si imi iese de fiecare data