Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

beko 12.6

cioarga

Recommended Posts

beko 14B6M15 , am acest tv care nu merge decat pe UHFnu reusesc sa intru in service menuam incercat cu menu 8500 si menu 9301eventual ma intereseaza si un dump verificatmultumesc

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cioarga

8

• palcu ion

4

• ROBEERT

3

• mariancalinescu

1

Top Posters In This Topic

E ADUS DIN ANGLIA?

partea cu tuner ul am rezolvat o , am rescris dump dar nu am avut numai de 21'' si el e de 14'' si are imaginea putin mai mare deaceea vreau sa intru in meniu serviceam incercat cu un 3026 de la well si nu ia nici o comandacred ca m ar ajuta un dump cu dimensiuni normale

ce ai rezolvat?memoreaza si fif si uif?sau doar iti arata in menu ca schimba benzile?

memoreaza, schimba benzi face totul asa cum trebuie

vezi prin vecini cine are samsung,goldstar,nei,royal de prin 91-92,ii rogi sa-ti imprumute tc,apesi contrast-,intri in meniu si la vert size lucrezi....bafta!

Vezi ca ti-am mai gasit un dump. Sa stii ca unul din ele e bun, dar care-i ala bun nu mai stiu. Probeaza-le pe amandoua. Succes.

Omule, imposibil sa nu intre in service.Incearca urmatoarele coduri:MENU 8 5 0 0MENU 9 3 0 1sau cu o telecomanda 1690 sau 909 apesi tasta CONTRAST-Deci la sasiul 12.6 este lege sa-ti intre in service cu una din cele trei variante de mai sus.Succes!