Guest brainwash Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Are un prieten un astfel de amplificator pe care incearca sa-l resusciteze. Daca are cineva schema sau poate imi spune prin ce Tehnium se gaseste, i-as fi recunoscator. De asemenea, poate exista niste tips&tricks sau componente care pica de obicei. Nu l-am desfacut inca sa vad ce are, s-ar putea ca posesorul sa fi facut asta inainte sa-mi ceara ajutorul.L.E.: nu are legaturile facute si sunt 3 module de preamp + un modul corector. Lipsesc cablurile de legatura.LE2: amplificatorul nu are vumetru si cred ca e mono ~50WAceeasi problema o am si cu un egalizator romanesc cu 2 canale si 6-10 benzi(?), imi scapa acum denumirea lui (IEI350?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 nu cumva este amliful a350 ?? dar daca zici ca e mono s-ar putea sa fie ptr . sonorizari la aparate de proiectie in cinematografe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.