srdjan Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 M-am dus entuziasmat si inzestrat cu un aparat foto profi la susmentionatul eveniment in speranta ca voi avea sa va arat si voua ceva interesant. Cu regrete va dezamagesc... plictiseala multa, inovatii doar la capitolul minciuni de vanzare aka marketing...etc in afara de panouri solare cu tuburi pentru apa din alea de acoperis si niste surse de lumina cu leduri atat pentru locuinte cat si iluminat stradal... in rest doar inventii ale secolelor trecute. in atasament va prezint o fotografie a unei lampe de iluminat stradal cu led-uri (am vazut si inlocuitor de neoane pentru locuinte dar nu am fotografiat) ce s-ar presupune sa revolutioneze iluminatul si sa falimenteze electrica...ma rog. am retinut doar ca cu un consum mai mic de energie emite mai multe candele sau lumeni sau in ce or fi fost masurate. printre avantaje conexe ar fi durata de viata, unghiul de lumina (la neon era de 180* vertical si 120* orizontal), si alte cateva cum ar fi conductori mai subtiri, s.a.m.d. ideea e ca multi o luau ca pe o conspiratie faptul ca ledurile alea nu stau aprinse in loc sa fie de acord ca UE le va introduce incet incet dar e mult mai greu ca eliminarea becurilor lui Edison in cazul acesta diferind evident tot substratul. evident ca daca avantajele ar fi drastice...si masurile ar fi la fel Link to comment
Dr.L Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 caaataaaa pooozzzzaaaaaa nici pe 2 monitoare nu cred ca-mi incapepune link,ca textul e nelizibil Link to comment
djlove Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Am monitor de 24" si tot nu imi incape poza si se mai si incarca foarte foarte greu Link to comment
srdjan Posted April 7, 2009 Author Share Posted April 7, 2009 as vrea sa pot...le-am incarcat ca am crezut ca forumu le redimensioneaza singur... dar in sectiunea asta nu am acces la edit la post... eventual rog un operator sa faca ceva... imi pare rau ca am cauzat problemePS: in poze e vb de OLED (organic LED), galena si Solid Gel... Link to comment
Guest ledlight Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 am facut si eu asa ceva , dar nu se renteaza , prea multe costuri si nu sunt prea multi dornici de achizitie Link to comment
Recommended Posts