Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema electrica pt. amplificatorul de laPhilips MMS460


Guest pop

Recommended Posts

Cei ce ati avut probleme cu sistemul de Boxe Philips MMS460, 80W RMS de unde ati luat schema electronica?In ce consta defectul? - Desi am alimentare corespunzatoare la intrare, la iesirea amplificatorului nu am nici urma de semnal audio.Sistemul este al fiului meu si de 1/2 an il foloseste doar pe post de "bibelou spart" - nu se indura se arunce boxele si cum se intra in saptamana de curatenie pentru Paste ma gandesc cum sa-l rezolv. :sparge: So, help us!

Link to comment
Share on other sites

E foarte posibil sa ai finalul ars, nu ai nevoie neaparat de o schema pentru a depana acel sistem. Cauta datasheetul integratului pe google, vezi ca sunt pinii de intrare semnal si vezi daca ai semnal acolo( poti incerca cu niste casti). Daca ai semnal acolo, vezi apoi daca ai tensiunea corecta pe pini de alimentare. Daca pana aici a fost totul ok, te duci la magazin si cumperi alt integrat si il inlocuiesti Sau mai poti proba finalul daca e bun, punand degetul pe pinul de intrare, daca e ok o sa se auda un bazait in boxa, daca nu urmezi pasi de mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines