Guest coty100 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 buna baietiam si eu nevoie de un sfatam 2 boxe, capacitate maxima 12.5W, impedanta 4 ohmi pe care le-am legat direct la un calculator insa se aud foarte incet cu volumul la maxim setat din calculator..am intrebat printre prieteni mi s-a spus ca as avea nevoie de un amplificator ca sa pot sa ma folosesc de boxe cum trebuie.. adica sa ascult la volum mai mare..ce mi-ai recomanda sa cumpar??!!.. nu doresc sa construiesc eu amplificatorul pentru ca nu le am cu electronica..as dori sa imi spuneti ce sa cumpar..am cautat pe net si am gasit ceva (KIT 232 - Amplificator, stereo, C.I. TDA 2005) insa nu stiu daca e ceea ce am eu nevoie intrucat nu ma pricep la chestii de genul astaastept sfaturile voastremerci anticipat Link to comment
tranzistor Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Pai,daca iei un kit iti trebuie si alte componente aferente pe care o sa trebuiasca sa le legi tu sau un electronist.Tda2005 scoate 2x10 w,parca,e bun pt difurile tale. Ca sa il pui singur in functiune iti trebuie ceva cunostinte elementare ca de ex,cum sa faci o punte redresoare, iti mai trebuie si un multimetru,optional si un pistol de lipit. Pentru alimentarea kitului iti va trebuii si un traf de 12v banuiesc. Link to comment
Guest coty100 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 pai atunci ce ar trebui sa imi cumpar??? da-mi un exemplu, ceva... Link to comment
djlove Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Mergi la un magazin de electronice si cumpara un amplificator complet. Nu o sa gasesti unul de putere asa mica, cred ca o sa gasesti ceva la 50-100W, preturi intre 250-300 si 600-700 ron. Daca vrei unul la mana a 2 vezi la sectiunea de vanzari ca sunt useri care vand asa ceva la preturi bune.Nu mai folosi direct difuzoarele legate la placa de sunet pentru ca o sa o distrugi. Link to comment
Guest coty100 Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 nu am folosit boxele decat cateva zile... atatmerci de sfat.. o sa ma uit atunci dupa o statie amplificare Link to comment
kmykze Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Ce fel de boxe sunt? Sunt dinacelea de plastic pentru pc? sau de raft?Pune o poza ceva, ca daca sunt boxe de plastic mici, nu cred ca se merita sa dai 3 mil sau mai mult pe un amplificator, eventual te pot ajuta cu unul tot de boxe pentru PC cu tot cu raf de 15V Link to comment
Guest coty100 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 boxele sunt de la o combina mai vhece care s-a stricatpoze nu pot sa fac k nu am aparat foto pe moment :Pdaca ma poti ajuta lasa-mi un mesaj Link to comment
Recommended Posts