Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest valy_gsm

thomas tcb-063tx

Recommended Posts

Guest valy_gsm

Salut am si eu un tv thomas tcb-063tx care porneste din telecomanda dar nu afiseaza nimic si nu are nici sunet. Am schimbat toti condensatori din sursa cu alti noi dar degeaba.Am masurat tensiunea in secundar am 116v am masurat pe cadre am si acolo tensiune am si inalta dar tot nu vrea.Am marit ug2 si pe ecran apar niste dungi subtiri paralele de la stanga la dreapta si nu stiu ce sa-i mai fac.va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu ideile dumneavoastra. va multumesc frumos.

Link to comment
Share on other sites

Uita-teb pe modulul de teletext..anumite "placi"......au avut un condensator de 22uF,romanesc de IPRS,cu carcasa de platic gri...si dadea defecte urate si ciudate......si vezi sa iti functineze corect stabilizatorul de 5 volti....lipituri proaste la stabilizator,condensatorul de 10 uF.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines