JUALE Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 salut as vrea sa fac si eu acest montaj dar nu stiu daca o sa functioneze pt ca eu cred ca intre schema si cablaj sunt unele diferente..Daca fac montajul cu piesele care sunt date in Cablaj nu in schema oare o sa functioneze? Link to comment
tyty Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 vezi ca exista un topic unde se discuta despre amplu. asta Link to comment
zal Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Poate ar trebui s? cau?i o schem? mai bun?. Link to comment
JUALE Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 am cautat dar nu am gasit...Dar poate cineva sami spuna daca fac acest montaj si respesc piesele care se cer in cablaj ..O SA MEARGA?..STIE CINEVA? Link to comment
djlove Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Executa montajul si vezi daca merge, ca nu e asa complicat. Eventual fa-l pe un cablaj de test, pentru a putea face modificari usor daca nu functioneaza corect. Link to comment
slave2anubis Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 nu are legatura cu daca merge sau nu dar siguratele ar trebui sa le pui de 8A in 4 oameni atata timp cat in 8 oameni is de 4A... practi se dubleaza puterea... si alea de 6A nu au sa tina... asta daca tine restu Link to comment
Recommended Posts