ciup Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Ca sa nu imi da-ti in cap vreu sa spun ca am cautat pe forum despre documentatie in sensul asta dar nu am gasit ce am nevoie mai ales ca e prea comun cuvantul "amplificator" aici.Caut documentatie despre amplificatoare mai exact (studiu la semnal mic ,frecvente medii si joase si la inalta frecventa ,si toate amanuntele ce tin de amplificatoare , reactiile PS,SS,PP,SP ,reactia negativa,stabilitatea ,zgomotul) sau orice din astea precum si despre Oscilatoare (armonice, RC ,LC ,cu cuart) pentru un incepator bineinteles deoarece cursurile de la facultate sunt putin cam superficiale mai ales la partea de amplificatoare si nu reusesc sa inteleg si nu vreau sa sar peste ceva ce mai incolo ar fi baza pentru altceva. Link to comment
cirip Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Salut,Cauta la o biblioteca Dispozitive si circuite electronice / Dan Dascalu, Marcel Profirescu, Adrian Rusu si Ioan Costea. - Bucuresti : Editura Didactica si Pedagogica, 1982. E o carte cu coperti albastre.Trateaza exceptional toate subiectele de care amintesti. Incepe cu amplificatoarele de semnal mic fara reactie, apoi trateaza amplificatoarele cu reactie si influenta diverselor tipuri de reactie asupra functiei de transfer si a impedantelor de intrare si de iesire. Apoi trateaza oscilatoarele si stabilizatoarele. Mai are si o culegere de probleme asociata. Culegerea are copertile rosii.Cirip Link to comment
Recommended Posts