Alenicand Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 s-au inmultit camerele prin intersectiile orasului. fiind un sofer etern grabit, ma roade....sunt apte' pt amenzi sau pt linistea noastra sufleteasca'? Link to comment
Administratori Badman Posted April 4, 2009 Administratori Share Posted April 4, 2009 eu zic ca sunt utile, eu ca pieton ma simpt mult mai in siguranta, de ar avea si ale o rezolutie mai mare... Link to comment
Blind Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Ideea e buna la baza, insa in realitate sunt inutile. Vorbim doar de pulitia romana, incapabila sa prinda infractori de altfel. (la camerele montate in scopul "sporirii securitatii dumveavoastra" ma refer)Sunt anumite camere puse in intersectii ca sa ii filmeze pe cei ce trec pe rosu, doar ca pe scarbele de taximetristi care trec pe rosu dupa ce s-a pus de cateva secunde nu-i "halesc"...Trebuie sa opresc eu, care trec pe verde, ca sa treaca idiotii.Ar fi trebuit instalate niste camere care sa ii filmeze pe cei ce depasesc coloana pe linia de tramvai, poate asa mai dispareau din bucuresti cocalarii tupeisti aflati la volanul loganurilor galbene... Link to comment
Recommended Posts