Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

camere Bucuresti

Alenicand

Recommended Posts

s-au inmultit camerele prin intersectiile orasului. fiind un sofer etern grabit, ma roade....sunt apte' pt amenzi sau pt linistea noastra sufleteasca'?

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Badman

1

• Blind

1

• Alenicand

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

• Administratori

eu zic ca sunt utile, eu ca pieton ma simpt mult mai in siguranta, de ar avea si ale o rezolutie mai mare...

Ideea e buna la baza, insa in realitate sunt inutile. Vorbim doar de pulitia romana, incapabila sa prinda infractori de altfel. (la camerele montate in scopul "sporirii securitatii dumveavoastra" ma refer)Sunt anumite camere puse in intersectii ca sa ii filmeze pe cei ce trec pe rosu, doar ca pe scarbele de taximetristi care trec pe rosu dupa ce s-a pus de cateva secunde nu-i "halesc"...Trebuie sa opresc eu, care trec pe verde, ca sa treaca idiotii.Ar fi trebuit instalate niste camere care sa ii filmeze pe cei ce depasesc coloana pe linia de tramvai, poate asa mai dispareau din bucuresti cocalarii tupeisti aflati la volanul loganurilor galbene...