Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tc DENVER

romario

Recommended Posts

Am un tv cu dvd Denver model TVD-1448 MPEG4tc originala s.a stricat si ce echivalent as putea sa ii pun macar sa schimbe prog si volumeste adus din spania

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• palcu ion

7

• romario

6

• tv1

3

• misuraelectronic

1

nu l.am desfacut dar daca o are tv1 de vanzare o cumpar

Daca aveam asa ceva de vanzare te anuntam eu .Daca vrei sa o cumperi de ''afara'' iti spun doar ca te costa 16 euro + transport(pot sa iti dau un link ,dar sigur nu te aranjeaza pretul).Cel mai bine ar fi sa desfaci televizorul si sa postezi componentele cu care e facut,eventual o poza clara a sasiului pentru identificare.

desfaceti aparatul si spuneti tot ce scrie pe microprocesor...in felul acesta probabilitatea de a gasi telecomanda creste exponential...eu , unul sint expert in telecomenzi si va pot ajuta... :hamac

se pare ca da,nu stiu daca terminatia proc este 57z0,probabilitatea este mare,tc de mai sus este la fel cu originala(mai putin DVD),in principiu ar trebui sa mearga pe majoritatea lc-urilorce pot sa confirm e ca tc de placa IVORY nu a mers(proc tot LC)se poate ca si tc gasita pe net de noi sa fie aceeasi cu cea de pacific dar cu alta forma

telecomanda trebuie sa fie compatibila cu procesorul,altfel nu merge,putem incerca repararea ei,in 60% din cazuri da rezultateincearca totusi tc la care ti-am trimis foto,iar daca merge mai discutam,poti merge cu tv la magazin si cu poza,ca sa nu o cumperi eventual degeaba