Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nedumerire conexiune la amplificator


Guest Rad3T

Recommended Posts

Guest Rad3T

Buna. Sunt nou pe acest forum si incepator in materie de electronica, asa ca imi cer scuze daca nu folosesc intotdeauna o exprimare adecvata cand adresez intrebari sau raspunsuri.

Am primit de curand un amplificator de 50w pe care unele piese erau dezlipite sau lipite necorespunzator. In mare am reusit sa lipesc ce era in neregula insa, am intampinat o problema la un tranzistor. Nu stiu daca tranzistorul respectiv trebuie sa faca contact sau nu intr-un anumit punct.Am atasat cateva poze pentru a oferi o imagine clara

 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

 

Intrebarea mea este: intre punctul A si punctul B trebuie sa fie contact ? (A reprezinta pinul din mijloc al tranzistorului)

Tranzistorul cu pricina este T2 (lipseste din prima poza), iar schema este facuta cum am crezut ca ar trebui sa fie, si anume fara contact intre A si B.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply
Guest Rad3T

Multumesc de schema djlove. Acum inteleg cum trebuie sa fie conexiunile. Rezistentele lipsa R6, R61, R9 si R91 o sa le cumpar cat de curand si sper sa pun in functiune amplificatorul.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines