oachy Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 As dori sa ma lamureasca cineva ce procesor ar merge ptr placa de mai sus ca ea sa fie, sa spun "la maxim" De ce cer ajutorul aici - deoarece in cercul meu de amici am auzit tot felul de variante !!!!!!Va multumesc anticipat si sper ca raspunsurile sa fie la unison Link to comment
Blind Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Athlon XP e maximul suportat: http://www.trustedreviews.com/motherboards/review/2004/03/29/Asus-A7N8X-E-Socket-A-Motherboard/p3 Cel mai bine este sa intri pe saitul producatorului si sa vezi ce procesoare suporta. Momentan mie imi da eroare de server, ca iti spuneam fara sa te trimit acolo. Link to comment
oachy Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 merci , se poate inchide Link to comment
Dr.L Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 dar bartonul ce are? merge si ala,la 333FSB Link to comment
oachy Posted October 19, 2012 Author Share Posted October 19, 2012 Se poate INCHIDE si acesta e topic vechi. Link to comment
DonNCSS Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 dar bartonul ce are? merge si ala,la 333FSB Barton este un nume de cod al nucelului folosit in procesoarele Athlon XP,el fiind cel mai tare fiind ca lucra numai in FSB333 si 400,dar ca sa ii valorifice potentialul ii trebuia o placa de baza buna,care nu era plina de "limitari",ca sa zicem asa.P.S:nu am vazut cat de vechi erau postarile.Scuzare!!! icon_jook Link to comment
oachy Posted October 19, 2012 Author Share Posted October 19, 2012 Dumnezeule unii chiar posteaza doar sa faca posturi.... domnilor NU mai postati , am scris ca se poate INCHIDE topicul este foarte vechi , daca puteam eu sa il inchid o faceam insa unii (ca cel de sus posteaza ptr numarul de posturi) , rusine SE POATE INCHIDE Link to comment
grabiel Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Dumnezeule unii chiar posteaza doar sa faca posturi.... domnilor NU mai postati , am scris ca se poate INCHIDE topicul este foarte vechi , daca puteam eu sa il inchid o faceam insa unii (ca cel de sus posteaza ptr numarul de posturi) , rusine SE POATE INCHIDE Nu te agita, omul a vrut sa te ajute, ai mai jos posibilitatea sa inchizi subiectul: Utilitati rapide. Inchide subiect.... si gata. Link to comment
Recommended Posts