Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema placa de baza


ciup

Recommended Posts

Am primit o placa de baza de la un unchi marca ASUS model A8N-E .Irelevant ce stie ce poate si ce are .Am urmatoarea problema la ea defapt asa a venit la mine placa ,interfata video PCIExpressx12 cica nu functioneaza asta a fost concluzia unora dintr-un service .Alta interfata pentru video banuiesc ca nu are deoarece nu are AGP si pe PCI normal nu are rost sa mai zic , in rest totul e normal pe ea .Mai pot face ceva cu ea ? sau ar daca ar fi sa ma pun sa o depanez cu ce as putea incepe ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

De PCI-E x12 nu am auzit pana acuma ... Poate voiai sa zici X16 (asta e standardul pt placi video) ...La vremea respectiva, placile pe 939 au fost o revelatie, cu ocazia soketului ASUS a inceput prin seria A8N sa implementeze chipsetul nForce4 . Insa nu consider sa fi avut un asa de mare succes cu ele, calitatea lor fiind oarecum indoielnica (am fost patit cu cazul deja celebru al lui A8N-SLi Deluxe -- de aceea au scos Second Edition) .Io zic ca e o componenta destul de veche si nu te-as sfatui sa bagi bani in ea ... Daca ai totusi un procesor pe 939 si n-ai ce face cu el, ia-ti un GigaByte la sh sau alta placa pe acel soket ca sa te folosesti de el si de o placa video buna (in ipoteza in care slotul PCI-E va fi bun de data asta ;) .Bafta !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines