Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cell Signal Jammer


Postări Recomandate

Salutare,

 

In primul rand respect pentru cei de pe acest forum si pentru pasiunea comuna care ne leaga si anume Electronica .

Sunt nou pe aici si vin cu o intrebare la cei priceputi : credeti ca aveti / puteti face rost de o schema electronica (sau macar schema bloc) pentru dispozitivul aflat in titlul subiectului ?

Este vorba despre un aparat care bruiaza semnalul de telefonie mobila pe diverse benzi , intr-o anumita raza de actiune .

 

Link :

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19832 , respectiv

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7709

 

Imi sunt necesare informatiile pentru prezentarea cat mai detaliata a unui astfel de proiect .

 

Am sa dau comanda luna viitoare (dupa ce iau salariul) si dupa ce vine poate o sa-mi dau seama mai bine despre ce se afla inauntru (evident dupa ce-l desfac) .

Am gasit ceva destul de sumar pe site-ul :

http://electronics.howstuffworks.com/ce ... ammer1.htm

insa nu arata vreo schema sau ceva de genul . Si cum de altfel aparatul pe care am sa-l iau e chinezarie, nu am cum sa gasesc vreun site al producatorului .

 

Va multumesc pentru atentie si multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ghimpe, tot respectul ! Merci din suflet !Ai gasit in cateva minute ce eu am cautat toata saptamana fara rezultat ...Am sa ma uit in detaliu pe fiecare si sa-ncerc sa le structurez pe blocuri si sa formulez un mod de functionare.Daca mai are cineva ceva de adaugat cu privire la acest proiect (teste, experiente, etc) este binevenit !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Aş sfătui numai folosind un jammer în locuri în care utilizarea telefonului mobil este extrem de enervant şi social inacceptabile, adică un restaurant, cinematograf, sală de clasă, etc

În caz contrar, cred că ar fi cel mai bine pentru a lăsa oamenii în pace. Cu toate acestea, în aceste situaţii, este destul de dificil de prins sau pentru FCC a face ceva despre el. Dacă rulaţi-l 24 / 7 din apartament şi de a spune toată lumea despre el, atunci merita să fi fost prins si ar fi mult mai uşor de a găsi sursa de intervenţie pentru a vă implica penal.

Toată lumea iubeşte pentru a face scandal şi sufla indignatly pe Internet. FCC nu poate face nimic mai mult decât încerca să vă întrebare (şi poţi refuza sa vorbeasca cu ei) şi să încerce să ia lecturi semnal de şedere în afara ta.

telefon mobil jammer

http://www.espow.com/wholesale-security-jammer.html

 

 

Posted Image

:da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări