Guest adrian19 Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Salutare!Are cineva o schema pentru un cablu de comunicare dintre nokia 3310 si pc, prin F-BUS la serial? Am incercat sa construiesc schema pe care am atasat-o,dar fara rezultatul asteptat. Am incercat sa vad telefonul cu LogoManager si OxyCube, totodata monitorizand traficul pe portul serial cu HHD Free Serial Port Monitor. Telefonul nu este recunoscut, iar datele pe care le trimite inapoi nu sunt cele asteptate. In legatura cu schema, sa nu fie varianta cu MAX3232, deoarece am cautat pe la magazine integratul, dar nu l-am gasit.Multumesc anticipat. Link to comment
cniky Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Try this. Preferabil foloseste sursa externa de alimentare. Link to comment
gabiz_ro Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Parca-mi amintesc totusi ca 3310 merge pe mbus nu pe tx rx. Link to comment
Guest adrian19 Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html 3310 merge si pe mbus si pe fbus Link to comment
Recommended Posts