Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
maranata94

Recuperare date de pe un hard formatat.

Recommended Posts

Am formatat accidental un hard de 750GB. Avea 2 partitii pe el, una de 350Gb si una de 364 parca. Eu i-am sters partitiile din meniul de instalare windows xp apoi l-am formatat in win xp inapoi pe o singura partitie. Am scanat cu Easy recovery my files si am reusit sa recuperez tot de pe el cu exceptia unui fisier video avi de 13gb cu o filmare extrasa de pe camera video in AVI DV. Acea filmare era f importanta, De fapt fisierul l-am recuperat dar e corupt si nu-l pot deschide cu nici un program. Pe hard mai aveam si alte fisiere avi dv dar numai ala care-mi trebuia mie e corupt. Am incercat avi repair, avi prewiew, VLC, canompus procoder, virtual dub, mainconcept, digital video repair. La scanarea hardului formatat am mai incercat, urm programe, R-STUDIO, GET DATA BACK, mediarescue pro, dar nu-mi mai vede deloc acel fisier corupt. Ce as putea face? Pe hard nu am pus nimic, ,macar o bucata din filmarea aia daca as recupera. Sunt sigur ca fisierul video nu e sters complet, dar e suficient sa se scrie 1kb peste el ca sa apara corupt. Stiti ceva programa cu care as putea sa recuperez fisierul video sau macar sa-l repar pe acela corupt?

Link to comment
Share on other sites

eu mi-am facut treaba cu filescavenger... desi daca ai incercat cu active_undelete nu are rost sa reiei cu altceva...la un platan deteriorat fizic am apelat cu succes in bucuresti la quartz caro (in complexul politehnicii) dar nu ii gasesc pe net... posibil sa aibe alta denumire daca mai exista. evident exista si alti ofertanti de servicii de recuperari de date dar in spatele unor site-uri pompoase se pot ascunde laboratoare de "cofetarie"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines