Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest SORIN COLCERU

Cum poy sa citesc un ATMEGA 128?

Recommended Posts

Guest SORIN COLCERU

Salut!Spuneti-mi cum pot sa citesc un atmega 128 .Pot cu PonyProg sau trebuie un program mai special pentru a citi un procesor din asta?Dati-mi un sfat.Merci !

Link to comment
Share on other sites

Guest SORIN COLCERU

Treaba este in felul urmator,Am o cartela de receiver pentru satelit care este cu atmega 128 si am si partea de interfata pentru portul paralel intrebarea este daca conectez cartela cu ajutorul interfatei la portul paralel pot citi softul procesorului cu ponyprog sau mai trebuie sa fac ceva .Intreb pt.ca eu nu cunosc partea asta cu Atmel-uri si nu am lucrat pana acum cu ele, insa acum sunt nevoit pt ca as vrea sa vad daca pot face ceva sa decodez programele de pe satelit fara sa ma coste 27 dolari.Chestia este ca eu sunt in Canada asa ca nu cred ca treaba asta afecteaza pe distribuitori de antene din Romania.Dati-mi si mie o mana de ajutor.Merci. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Guest byteworks

Mde. E plin Internetul de chestii de astea, da-i o cautare.Topic inchis, mai trebuie sa spun de ce?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines