Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Mesterul

jvc model av-21cs24

Recommended Posts

Salut totzi "meseriashii".Am o mica problema: mi-a venit un tv "jvc model av-21cs24"care are rastru,iar cand apas "meniu" din telecomanda apare pe ecran cadrul albastru dar fara scris(deci fara OSD) .Sa cred ca-i memorie, procesor sau jingle ????????????????Orice ajutor e BINE-VENIT :aplauze schema, dump....... SPOR LA TREABA SI LA BANI (tuturor)

Link to comment
Share on other sites

Multumesc mult, mult de tot "belowsky".Esti prompt si amabil (specific depenatorilor).Dragi colegi, care stapanitzi engleza bine, spuneti ce sa-i fac ca la engleza sunt incepator si pana invat, ies CRT-urile de pe piata :jytuiyu .Datzi-va cu parerea si ajutatzi-ma sa-i dau de cap.Deci apare rastru, purici, cand apas "meniu" imi apare un dreptunghi albastru mat dar nu scrie nimic in el;banuiesc ca aici trebuia sa scrie "instalare,imagine,sunet.....".La iesirea din meniu apare un dreptunghi mic in dreapta sus ,dar la fel nu scrie nimic in el. :sparge: AJUTOOOOOOR ! ! !

Link to comment
Share on other sites

GATA !!!!!!!!!! L-am rezolvat ! Am luat mai multe memorii si le-am scris cu diverse dump-uri. Le-am schimbat pana a mers unul. Nu stiu de care este, dar l-am salvat din nou, ca fiind bun pentru acest model. Am intrat in "service menu", l-am reglat pe cadre, dar nu nimeresc sunetul . :jytuiyu Ma poate ajuta cineva?

In atentia dl. TV 1. Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Dintre cei care stiu sa intre in service menu, cum se steaza sunetul sau -ma rog- alte setari (FI.....) pentru un tv JVC model AV 21cs24. Schimb din meniu norma -BG/DK/I - se-aude un pacanit in difuzoare dar nu s-aude sunetul . :jytuiyu cine stie -si vrea sa dea o "mana de ajutor" - ii multumesc ! :cry:

Link to comment
Share on other sites

Da ,JVC model AV21 cs24 este cel cautat de mine.Imi cer scuze pentru "micile nereguli " (tipic incepatorilor)Am sa fiu mai atent in viitor PROMIT ! :jytuiyu

Ultima oara cand iti mai tolerez postarile duble.Era deja deschis un topic pe tema asta de tine ( trebuia sa ti-l cauti si sa continui discutia acolo,nu sa unesc eu cele doua topicuri).Urmatoarea abatere= stergere directa a topicului.
Link to comment
Share on other sites

Vin cu detalii pentru cei care vor sa ma ajute; * Tv JVC model AV 21 cs 24, * procesor TDA 12025H/N/1B0B * Memorie 24C16 * Cadre LA 7804 ON * Sunet AN 5276 *Pe sasiu are urmatoarele notatii : GGB 10010-001 G , si o eticheta pe care e notat SCW-1142 A Daca are cineva un dump de memorie , sau vreo parere sunt bine-venite . Am incercat mai multe dump-uri si nu s-au potrivit. Ceva compatibil a fost JVC 21 C 14 A si JVC CE dar fara sunet. Am intrat in service mode dar fara succes. :cry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines