Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
doru3160

osciloscop E0101

Recommended Posts

incerc si aici cu rugamintea pt cine are o schema de E0101 din care sa se inteleaga ceva pt depanare,am gasit aici pe forum dar era scanata dupa o schema care era cam stearsa si la printare nu a iesit mare lucru(gri inchis cu gri deschis icon_toilet )

Link to comment
Share on other sites

cred ca da,erau mai multe scheme de osciloscop acolo,E0102,E0104,E501,E0108 ...parca astea erau,numai ca intamplator la astea am cartea tehnica cu schema in original(la 104 si 102),numai la E0101 nu am, si am 3 buc din care 2 merg si al 3-lea face mofturi,da cred ca o sa renunt sa mai caut schema si o sa o iau prin comparatie la tensiuni cu celelalte,numai ca asa nu mai are nici un farmec...asta e :da

Link to comment
Share on other sites

Incearca sa printezi pe A4 schemele de la mine de pe sait (pentru 0101) apoi lipesti hartiile si pui un calc pe deasupra pe care urmeaza sa trasezi schema. Toata smecheria o lipesti de un geam cu rama asezat pe 2 scaune, sub care pui o veioza. Trasezi frumos si cu grija schema si asta a fost:) usor de zis, mai greu de facut, dar se poate.O alta optiune ar fi sa printezi paginile alea apoi mergi la xerox si faci o copie dupa copie, ar trebui sa se vada destul de bine...eu am facut asa la niste planuri din anii '60-'70, fiindu-mi mai usor sa lucrez de pe copie decat de pe planul in sine.

Link to comment
Share on other sites

te rog raspunde ce anume te interes de la E0101-detin pe hirtie,la reauzire.E-MAIL:[email protected]

la momentul respectiv cautam doar schema electrica,acum mai am doar 2bc. E0101 functionale(m-am descurcat cu schema de la Blind,chiar daca se intelege mai greu)deci nu e urgenta,dar in timp s-ar putea sa fie nevoie,daca poti scana si posta pe site nu ar fi rau,poate mai sunt doritori sa vada schema,fie si numai ca sursa de inspiratie pt vreun proiect...multumesc.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines