Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest davidesculucian

canon xl1 - s

Recommended Posts

Guest davidesculucian
:speriat am si eu o camera video minidv canon xl1 - s cu ceva probleme la ea, inregistreaza si reda pe dv out ca si cum ar avea efect de strobe mai bine zis cu pureci colorati ;)) pe video out imi da semnal bun, camera are vreo 4 ani de folosinta iar chestia asta sa intamplat brusc.Intrebarea mea daca stie cineva ce poate fi stricat la ea sau ce are mai exact, sincer eu nu cred ca e capu de citire mini dv probabil ccd-ul nush ... astept parerile voastreVa multumesc!
Link to comment
Share on other sites

Ce program folosesti la capturare? Vezi sa nu fie pe modul progresive camera, eu am VX2100 sony si am activat odata o modul progresive care facea exact la fel. Incearca pe alt calculator, sa faci captura, verifica placa fireware, daca tot nu merge bine eventual vezi daca gasesti pe undeva butonul de reset al camerei. Daca nici asa nu merge bine e o problema cu ea, Probabil procesorul care converteste formatul AVI DV, dar asta numai daca pe analog out imaginea apare corecta si fluida. Daca nu, sunt o gramada de variante de defecte. circuitul care seteaza timpul de incarcare a ccd-urilor, si expunerea la lumina, este posibil ca ccd-urile sa fie blocate pe timp de expunere 1/3 sau 1/6 si irisul sa fie inchis la maxim, sunt multe variante. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Guest davidesculucian

nu programul e de vina pt ca nu numai pe descarcare face chestia aia. daca inregistrez ceva cu camera si pe display-ul camerei se vede asha fara sa fie pusa prin program, iar atunci cand o folosesc prin mixer si folosesc video-out se vede ok si cand intru la descarcare se vede nasol cu orice caseta chiar si inregistrata cu alta camera iar ce se inregistreaza cu camera si pui caseta in alta camera se vede tot asha bulit. daca mai stiti vreo idee vas fi recunoscator. stima

Link to comment
Share on other sites

Desii este un topic vechi...si sa nu mai deschid eu altul postez aici deoarece am aceleasi simptome cu o camera canon xl1s doar ca mie nu imi merge nici iesirile analogice video si Svideo .Pe dv out vede cu pureci colorati si live si pe redare ! Cred ca este un defect comun ,daca a mai patit cineva sau are vre o idee...va rog sa imi spuneti !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines