Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest mihai_adi10

difuzoare GAMMA

Recommended Posts

Guest mihai_adi10

Salut , am doua difuzoare de 12'' marca '' GAMMA HI-FI LA1241 15 ohm '' cine stie cati wati scot ??.Si o statie ''AMFITON 50Y X 202C'' de asemenea cine stie cati wati scoate ??.

Link to comment
Share on other sites

difuzoare ca cele mentionate am vazut la un prieten,eu credeam/cred ca sunt eminence,model mai vechi.el avea un amplif romanesc 2x50w/8ohmi dar putin modificat.rezultatul dintre combinatia mai sus mentionata era excelent.ca putere cred tineau in jur de 80-100w maxim rms.sunt difuri excelente dar tre sa ai un amplif sa debiteze bine pe 15 ohmi pt a le ''alerga'' la adevaratul lor potential.p.s.o sa iau legatura cu el sa vad daca pot sa aflu si alte date.

Link to comment
Share on other sites

Guest mihai_adi10

Cateva poze cu difuzoarele GAMMA .Ati mai vazut modelul ,magnetul este acoperit de carcasa de aluminiu ,ce credeti sunt bune de ceva ,cati wati scot ?.

Link to comment
Share on other sites

Daca nu ma insel semana cu niste difuri romanesti mai vechi , din boxe club 2000 ( parca , nu-mi mai amintesc exact cum se numeau ) , dar sigur am avut difuri aproape la fel ( varianta romaneasca , ) si din pacate la ale mele magnetul era foarte slabit. Dupa ce le-am dus la remagnetizat au sunat foarte bine chiar si pe bass , dar cred ca au fost concepute pt amplif cu tuburi . Ca putere nu stiu ce sa zic , eu le-am amplificat cu un mag Kashtan si sunau bine , dar nu cu basul prea tare , deci un maxim de vreo 30 w ( parerea mea)Ps. La ce vrei sa le folosesti ?

Link to comment
Share on other sites

Guest Dickinson

nu vreau sa te dezamagesc dar,astea sunt niste difuri bulgaresti cam slabe din toate punctele de vedere.eu am avut patru bucati acum 20 de ani si crede-ma ca si ale tale au peste .... :da Problema cu magnetul slabit e la mama ei (te-as intreba daca mai are magnet :rade: ) membrana e ''coca'' ,ce mai, cauta altele mai noi sau mai rezistente.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines