Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema RadioCd Pioneer DEH-2900MP


Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Am un Cd Player auto Pionner si a fost monatat accidental pe un autovehicul cu alimentare de 24Vcc si acum nu se mai aprinde...Am inlocuit siguranta arsa dar tot nu vrea. Cine ma poate ajuta ?????

Eu vreau sa te ajut ,ca si pe altii .Dupa ce ai postat ,realizezi cati oameni enervezi ? (care poate ar vrea sa te ajute ,unul cu o schema altul cu un sfat etc.) .Cum sa te ajute respectivii ,cand tu nu ai spus nici macar modelul aparatului.(Pioneer cu cd sant zeci de modele ,care din ele este?).Mai spunea cineva ca sant atotstiutor si ca aici e sectiunea de depanare si ca nu vreau sa ajut.OK.Cum sa te ajutam in situatia relatata de tine ?
Link to comment

in astfel de situatii se arde controlerul sursei,finalul ,ceva rezistente si un pumn de diode(daca diodele formeaza o matrice care face legatura dintre fata detasabila si restul aparatului).nu cred ca mai puteti face ceva dar merita sa incercati.eu am primit mai demult un kenwood care fusese alimentat la 24v si avea arse sursa,finalul si vreo 16 diode zenner(matrice cu diode).toate piesele insumate erau mai scumpe decat cd-ul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines