emy_dx Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Va salut domnilor.Are cineva schema acestui tv?Problema lui este ca nu are imagine,in schimb neoanele sunt aprinse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emy_dx Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Intre timp mi-am facut putin timp si am mai dat un ochi prin tv,dar fara succes din pacate.Sasiul am vazut ca este ML-05TA facut de LG cu VTC49X3F-F2-100,GM2221-LF.Tensiunile 5v si 15v(secundar) corespund cu ce scrie pe pcb la conector(P1100).Si o idee daca aveti la acest defect,ar fi binevenita.Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 probabil o siguranta arsa .viewtopic.php?f=17&t=34285 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emy_dx Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 probabil o siguranta arsa .viewtopic.php?f=17&t=34285Am verificat toate sigurantele si nu este niciuna intrerupta.Cablul de la video este ok.Tv-ul functioneaza normal,se aude posturile,face toate comenzile doar ca nu are imagine este doar un fond albicios,nici macar osd nu are.IC VTC49X3F-F2-100 se cam incalzeste,cu degetul pe el rezist vre-o 25 sec.dupa care trebuie sa-l iau ca ma frige tare.Sa fie normal asta?Ce as putea sa mai verific?Am ramas fara idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.