TOMITA Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Stie cineva cine comercializeaza in tara acest circuit integrat(este driver pt. dvd)?Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 prefixul cd inseamna k este o piraterie facuta in chinacircuitul original are cu totul alt prefix...daka imi descrieti capsula si numarul de pini , v-as putea ajuta cu un echivalent....intr-adevar este un driver pentru cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristronic Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 BA5888 este echivalent Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMITA Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 BA5888 NU ESTE ECHIVALENT!Pt. lamuriri urmariti datasheetul ambelor circuite!Eu le-am verificat foarte atent si nu sint deloc echivalente!BA5888FP il am si nu pot sa-l pun in montaj in loc de CD5888CB datorita diferentelor mari de structura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.