Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig CUC1836


Recommended Posts

este echipat cu ci.u4460 in calea comuna.daca ajuta la ceva.si fus g1984m.dar nu vad nici un filtru de sunet pe acest modul.

De la pinul 14 al modulului iei + 12V,la pinul 9 legi convertorul de sunet si bineinteles schimbi filtrul FUS cu un K2960,K2966,K2971 etc.
Link to comment
Share on other sites

am urmat sfaturile date de tv1 dar totusi nu am reusit sa al modulez.am pe unele programe sonorul bun dar pe unele totusi se aude un fasait, am folosit filtre fus k2966m,k2971 si bineanteles convertor de sunet.sa fie fusurile de vina?deci din cele fara sonor anainte doua programe au sunet bun,un program se aude un fasait pe sunet iar pe doua nu am deloc.daca ma mai puteti ajuta cu un sfat ar fi binevenit.va multumesc.am incercat si cu acordul fin dar degeaba.

Link to comment
Share on other sites

am reusit sa al modulez.deci convertorul l-am alimentat de pe pinul 14 al modulului si l-am legat pe bobina f32101 in pinul care merge in ci.4460bg si anume pe pinul 14 al ci.merge foarte bine.va multumesc pentru ajutor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines