Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

BLAUPUNKT CAR300


Recommended Posts

Salut pe toata lumea ! Acest casetofon a fost demontat de pe masina ,iar afisajul lui era pe bordul masini .Vreau sa folosec acest radiocasetofon la garaj dar daca nu mai am afisaj nu pot sa introduc codul .Codul este 9241 iar seria casetofonului este GM030M15939174 .Se poate anula cumva codul?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

se poate folosi si fara ceas in felul urmator:tii apasate tastele AS si TPpornesti casul cu tastele apasate,tii apasate pana auzi un bip in difuzoareei degetele de pe taste si poti introduce codul in felul urmator:apesi tasta 1 de 10 oriapesi tasta 2 de 3 oriapesi tasta 3 de 5 oriapesi tasta 4 de 2 oriconfirmare cod tastele AS/TP,le tii apasate tot pana cand se aude un bip in difuzoaresi gata,trebuie sa meargadupa ce ai terminat toata operatia te duce in eruare ca nu se aude nimic in boxe cauza este ca cauta posturile de radio automat si normal sa nu se auda nimic in boxe,bagi o caseta,am pus 3 casuri din astea pe dacii ,merge garantat.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines