Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce ziceti de acest sistem?


Recommended Posts

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

- boxele sunt SLABE si mari.sunt boxe cu 1 x 15" care sterg pe jos cu alea.+ daca driverul e piezo (nu specifica exact) = toata jena. - amplificatorul e ok, desi ar merita sa cumperi ceva un pic mai mare, gen t.amp 1400.ca o nota de subsol, pe thomann trebuie sa te uiti la preturile in limba germana, pt ca ele difera si poti fi indus in eroare.PS: eu pot sa-ti vand o statie si 2 boxe cu performante superioare la preturi sensibil mai mici decat ce-i acolo. daca esti interesat poti sa-mi dai un PM.

Link to comment
  • 3 weeks later...

O parte nasoala la ampliful ala e ca are intrarea de semnal mic.Folosind un mixer cu iesirea de peste 1V cum sunt majoritatea amplificatorul o sa-ti intre in clip undeva la -6, -9 db pe master.

dar la o sonorizare outdoor ar fi bune.?

La sonorizari outdoor se complica treburile daca vrei sa faci treburi serioase.In principiu trebuie sa uiti de urmatoarea idee. "De ce sa dau 50 de mil pe un amplif de 2 x 1000 W cand pot sa dau 10 mil"
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines